Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Nagyfigyelmeztetés

2011.08.15

 A Nagyfigyelmeztetés

 

Egy olyan oldalra bukkantam, amit nem szeretném ha elkallódna a hozzászólások között, ezért külön kiteszem önálló bejegyzésként a linkjét, pontosabban egy hanganyagnak a linkjét, amely a Mária Rádióban hangzott el. A link egyébként a fenti címet viselő oldalra mutat, és akit megfogott a téma, az olvasson bele a szöveges anyagokba is. Mivel erről szól ma minden spirituális ébredéssel kapcsolatos írás, jóslat, fejtegetés, ezért nagyon fontosnak tartom, hogy ezt is megmutassam Nektek. Életmentő lehet bárki számára. Az utolsó időkről szól a beszélgetés, jelekről, jelenésekről, mai próféciákról, eseményekről, sőt ha nagyon figyelünk, akár az időpont közelségéről is megsejthetünk valamit. (A hanganyag kb.25 perces.)

http://nagyfigyelmeztetes.hu/2011/07/selymes-atya-a-nagyfigyelmeztetesrol-hanganyag/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

A Lélek teljes megtérésének időszaka, a „Nagy Figyelmeztetés”

(Terami, 2011.10.18 06:39)

http://lendvaykati.gportal.hu/gindex.php?pg=34609251
Mivel sok embert foglalkoztat ez a téma, és sok kérdést tettek fel a „Nagy Figyelmeztetéssel” kapcsolatban, amire nem tudtam választ adni, ezért Jézus Urunkat hívtam segítségül, kértem, hogy adjon választ, mit kell tudnunk róla.
A válaszát belső HANG útján jegyeztem le.
2011. október 11.
A Nagy Figyelmeztetés helytelen megfogalmazás.
A Nagy Figyelmeztetés helyes megfogalmazása,- a Lélek teljes megtérésének időszaka,- amely egy olyan eseményt foglal magába,melyben Isteni Fényemet a világra árasztom, s JELT adok, hogy térjetek meg.
Ez a Fény bevilágítja az egész FÖLDET, s lelketekben egy különös folyamat indul el.
Ráébredtek arra a valóságra, hogy kik is vagytok valójában, és mi életetek értelme.
Egy olyan felismerési szakaszon mentek keresztül, amelyben a Magasabb ÉN tükröt tart elétek, hogy életetek történéseit átgondoljátok, és egy magasabb tudatszinten értelmezzétek. Saját hibáitokkal, gyengeségeitekből meghozott döntéseitekkel, elkövetett gyarlóságaitokkal kell szembenéznetek, és meghozni a döntést, hogy hajlandóak vagytok-e a változásra, vagy folytatjátok tovább az eddigi életet.
Ebben az időszakban lehetőséget adok a teljes megtérésre, arra, hogy lelketek Hozzám felemeljétek.
ÉN nem büntetek, és nem szabadítok rátok világégést!
Ilyen jellegű cselekedetek, melyek a világot romlásba döntik, nem Tőlem származnak!
ÉN a Szeretet Istene VAGYOK, a könyörületé, a megbocsátásé.
Sok prófécia és kinyilatkoztatás keveredik bennetek, de még az IGAZ TANOKAT sem tudjátok, amely felnyitná a szemetek arra a tényre, hogy évezredek óta megtévesztésben tartanak bennetek.
Az ÉN ATYÁM a Szeretet Istene, nem pedig az áldozatot kérő, könyörületet nem ismerő, haragvó Isten!
ÉN és ATYÁM, és Mennyei Anyátok mindig a szeretetre, az elfogadásra, a könyörületes cselekedetekre intenek bennetek!

Ne higgyetek azoknak a próféciáknak, kinyilatkoztatásoknak, akik hatalmukat kihasználva félelemben akarnak tartani bennetek!
A Lélek teljes megtérésének időszaka, amit ti helytelenül Nagy Figyelmeztetésnek hívtok, nemsokára eljő, és akkor lehetőséget kaptok arra, hogy az ÉN Országomba lépjetek.
Mindenki saját maga lelke általi felelősséggel döntheti el a választás jogán, hogy az anyagba süllyedés példázatát kívánja folytatni, vagy pedig a Szellem dolgainak ad teret, lelkét felfényesíti és Hozzám emeli.

Ne féljetek, nincs mitől félnetek!
A FÖLD ANYA tisztulása és átrendeződése során a FÖLD Angyalai, a Természet Lényei veletek lesznek és segítik utatokat. Ehhez persze hinnetek kell bennük, mert különben nem látjátok meg a segítséget, és szem elől tévesztitek a helyes utat.
Lelketek felemelése az átrendeződési folyamat szükségessége, mivel FÖLD ANYÁTOK rohamos léptekben emeli Önmaga Fényét. Nő a BOLYGÓ tudatossága, és megkívánja, hogy ti is önmagatok Fényét és tudatosságát a Krisztusi Fény minőségébe emeljétek át.
Lelketek a teljes megtérés által emelkedik a Fénybe, ahol megtér az ATYÁHOZ, az ÖRÖK ISTENHEZ, az ISTENANYÁHOZ, a FIÚHOZ,- és a hármasság törvénye alapján egy ÚJ Világ van eljövendőben.
A FÖLD pályát vált,- az erőterek kimozdulása által létrejön egy olyan közeg, amely még magasabbra emeli a BOLYGÓ tudatát,- ekkor következik be a Lélek teljes megtérésének időszaka, a „ Nagy Figyelmeztetés”.


Lejegyezte: ÁhimRé
Feketéné Lendvai Katalin